Jij bent een gevorderde fotograaf en hoe je camera werkt hoeft niemand je meer uit te leggen, deze skills zijn je helemaal eigen. Jij weet ook dat je naast het fotograferen een onderneming te runnen hebt. En dat is juist waar het schuurt. In fotograferen ben je goed maar ondernemen komt op de 2de of 3de plaats. Je steekt veel tijd en energie in elke klant zodat je ook gewoon nauwelijks aan ondernemen toekomt en dat zie je terug in je omzet. 

Toen ik een aantal jaar geleden merkte dat ik het fotograferen steeds minder leuk ging vinden, kwam ik er al snel achter dat dat niet aan het fotograferen lag. Ik kreeg niet genoeg waardering voor iets waar ik zo hard voor werkte. Mijn klanten waren blij maar ik kon ze emotioneel nog niet genoeg raken om echt een verschil te maken. En steeds vaker begon ik mij af te vragen hoe ik het voor elkaar kon krijgen om mijn werk met passie te blijven doen, mijn klanten het allerbeste te kunnen geven én daar goed voor betaald te krijgen.

1 op 1 mentortraject 

waarbij we in een 3 maanden Level Up traject jouw fotografiebedrijf van de startersfase naar het volgende niveau tillen.- Je werkt hard, maar je ziet dit nog niet direct terug op je bankrekening. Financieel ervaar je nog geen vrijheid van je onderneming.


- Je switcht van het ene idee naar het andere, van een nieuwe website naar een nieuwe edit stijl. Maar niets komt echt van de grond, dat geeft onrust.

-Je merkt dat je op dit moment met klanten werkt waar je niet direct blij van wordt.


- Je doet bijvoorbeeld minishoots om je klantenkring te vergroten, maar je zou veel liever willen dat je ‘vanzelf’ de klanten aantrekt die bij jou passen. 


- Je wordt niet altijd even blij van het werk wat je maakt, je mist de diepgang in je beelden. Je inspiratie is weg.


- Je wordt er onzeker van als je ziet dat er weer iemand fotograaf is geworden. Kun jij er nog wel tussenuit springen?


- Je bent op zoek naar rust, vrijheid om je tijd te kunnen besteden aan dingen die er voor jou écht toe doen. 


Je herkent vast het volgende

Ze maken prachtige beelden en gaan door het vuur voor hun klanten, maar blijven steken op het onderdeel ‘ondernemen’. En daar laten ze kansen liggen!

En dat is zonde! Want door naast goed te fotograferen ook te leren hoe je kunt ondernemen, kun je pas écht doen waar je gelukkig van wordt.

Nog te vaak accepteren fotografen klanten waar ze niet helemaal blij van worden. Tarieven die ze hanteren, waardoor ze niet echt verdienen wat ze waard zijn. Of niet durven kiezen waar ze nou echt gelukkig van worden. Bang om te weinig werk te hebben wanneer ze zich alleen zouden focussen op bijvoorbeeld bruiloften of gezinnen. 

Terwijl: Je bent toch gaan fotograferen om te doen wat je leuk vindt?

Vrijheid ervaren maar ook een fijne boterham te verdienen?“Ik zie veel fotografen die ontzettend goed zijn in hun vak."

Plan een strategiesessie in!Je bent geïnspireerd en blijft jezelf ontwikkelen op fotografie gebied maar ook als het om ondernemen en persoonlijke ontwikkeling gaat.


Je hebt een strategisch plan dat voor jou werkt, waardoor je veel meer rust gaat ervaren. 


Je onderneemt vanuit vertrouwen en maakt je geen zorgen meer om wat anderen om je heen doen, weer een nieuwe fotograaf? Geen probleem, jij bent al 10 stappen verder.


Je ervaart (financiële) vrijheid om de dingen te doen waar je gelukkig van wordt. Je hebt voldoende reserves om te investeren in dingen die jij belangrijk vindt. 


Je werkt met klanten die jou én je werk fantastisch vinden.


Je beelden zijn als kunst, er zit diepgang in en je staat volledig achter het werk wat je oplevert.


Je durft grotere stappen te zetten.


En dit is precies waar we samen mee aan de slag gaan!


stel je eens voor


Je draait bijvoorbeeld al maandelijks meer dan 2000,00 omzet, maar je voelt dat er nog zoveel meer in jou en je bedrijf zit. Je wilt een bedrijf dat goed loopt, groeit zelfs. Je wilt impact maken met de beelden die je maakt en met jouw bedrijfsvoering. In het 3 maanden LEVEL UP traject help ik je doorgroeien, door slimme strategie en mindset. Een authentiek en effectief bedrijf waarmee jij jezelf onderscheid. Klanten die zo ontroert zijn door je beelden die je maakt. Niet alleen een grote impact maken op je klanten maar ook op jezelf!
Jij bent (bruids)fotograaf en het draait prima..


Je zoekt naar een mentor die persoonlijk en betrokken is bij de stappen die je zet. Geen groepsprogramma of de zoveelste online cursus. Een mentor die weet hoe de markt in elkaar zit. Én wat je moet doen om je bedrijf een level verder te brengen.


De omzet die je nu draait minimaal wilt verdubbelen (i know it's possible) 


Je wilt groeien, doorpakken maar ook op zoek bent naar vrijheid en ruimte.


Je kunt snel en intuïtief knopen doorhakken en neemt 100% verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan.


Je wilt leren ondernemen om zo je doelen te kunnen behalen.


Wanneer je een langere tijd een mentor aan je zijde wilt hebben. (Wil je alleen snel een aantal tips? Dan past een eenmalige sessie beter bij je.)


Ambitie vind ik belangrijker dan omzet. Wil je écht verder en voldoe je (nog) niet aan bovenstaande criteria? Plan dan een call om te kijken of het traject bij jou past.
Het 1:1 traject past perfect bij jou als

Dit traject is er speciaal voor ondernemers die al een consistente omzet draaien, maar die willen groeien als fotograaf, persoonlijk en als ondernemer.

Daar help ik je persoonlijk bij.
get in touch


Zou het iets voor me zijn, trouwfotografie? Dat was wat ik mij afvroeg toen het traject van Hanna op mijn pad kwam en ik net mijn eerste officiële aanvraag had gekregen voor een bruiloft.
Als ik dit ging doen, dan wilde ik het ook goed doen. Dit was voor mij de reden om te investeren in het traject met Hanna.
Ik heb het mentortraject gevolgd bij Hanna inclusief de live dag. Waar ik alles leerde over het fotograferen van een bruiloft en wat hierbij komt kijken. Hanna deelt al haar kennis en veel waarde tijdens dit traject wat maakt dat ik nu een fijne workflow heb rondom bruiloften 
en niet meer in de stress schiet wanneer er een aanvraag binnenkomt.
Je krijgt echt een goed beeld van Hanna haar werkwijze en hoe haar beelden tot stand komen. Dit is ontzettend leerzaam!
Mijn aanbod staat en inmiddels al meerdere bruiloften vanuit vertrouwen mogen fotograferen. 
 
Janne , Fotografie van Janne

review


Ik ben Hanna, bruidsfotograaf en mentor voor fotografen. De afgelopen jaren fotografeerde ik meer dan 100 bruiloften en leerde alles over zowel fotografie als ondernemerschap.. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte stond ik voor de klas. Met mijn didactische achtergrond maakte ik verschillende online cursussen tot een groot succes. 

De eerste jaren als bruidsfotograaf waren vooral heel hard werken, veel uren maken en nog meer avonden doorwerken. Ik keek uren naar Youtube tutorials om mijn fotografie skills te verbeteren. Toen ik begon als fulltime fotograaf had ik een heel ander beeld voor ogen. Ik dacht dat ik veel meer vrijheid en ruimte zou hebben om te doen wat ik wilde doen. En ik besefte mij dat er andere mogelijkheden moesten zijn om een bedrijf te runnen. Een manier om te doen waar ik gelukkig van word en waarbij ik de ruimte en tijd heb om onze kinderen naar school te brengen, alleen onder schooltijden te werken, de tijd en financiën hebben om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Ik volgde cursussen en zocht specifieke coaching op. Ik keek waar ik behoefte aan had op dat moment en waar ik nog in kon groeien. Ik zette een ander verdienmodel in en testte verschillende marketingstrategieën om de gouden formule te vinden. Dat lukte niet alleen, het was zelfs beter dan dat. Ik draaide een omzet waar ik van droomde en had de rust en tijd waar ik zo naar verlangde. 

Ik kan je alles vertellen over slim ondernemen, mindset, workflow, verdieping in je beelden én welke stappen jij hierin kunt maken.

hello

Thank you! We will be in touch with you shortly!

Email

info@hannawursten.nl

Tijlswegje 12, Hasselt (OV)

adres

06 44119557

Phone

Stuur een berichtje, bel me op of vul het contactformulier in! 

Get In Touch