Jullie zijn opzoek naar een professionele fotograaf die oog heeft voor detail en emotie. Die het net even anders aanpakt. De foto's die jullie aan de muur hebben hangen zijn alweer van een aantal jaar terug. Het boeken van een fotoshoot doe je niet zomaar en vaak komt het er gewoon niet van.
Te weinig tijd of te lastig om iedereen bij elkaar te krijgen. 
Maar je kent de waarde van foto's, ze betekenen veel voor je. Als je een fotoshoot boekt moet het gewoon goed zijn, tijdloos ook. 

Exclusieve Fotosessie

let's meet 

Steeds meer foto's belanden op onze telefoon of ergens in een mapje op onze computer, Als we ze terug willen kijken kan het zomaar zijn dat ze zijn verdwenen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkwijze compleet heb omgegooid en alleen nog werk op basis van prints en afdrukken. Albums die generaties lang meegaan en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Een fotosessie en een bestelsessie die een complete ervaring zijn. 
Ik kom graag te weten wat voor jullie belangrijk is om terug te zien in de foto's. Na de boeking vertel ik jullie meer over mijn manier van werken. Ik deel handige kleding- en locatie tips met jullie. Zo zorgen we er samen voor dat alles klopt bij jullie wensen.

Na de fotosessie plannen we direct een revealsessie in. Jullie zijn van harte welkom om de beelden voor de eerste keer te bekijken. Een fijn moment om echt even van te genieten. Na het bekijken van de beelden laat ik jullie de verschillende afdruk mogelijkheden zien. De kwaliteit zal jullie doen verbazen! We kiezen uit welke foto's jullie willen laten drukken en op welke manier. Kiezen jullie voor een prachtig handgemaakt album of een luxe afdruk voor aan de muur? Van alle materialen is er een voorbeeld aanwezig zodat je kunt zien en voelen wat bij jullie past. Luxe albums en prachtige afdrukken zijn dan direct te bestellen. Ik werk daarvoor met verschillende pakketprijzen.
 

plan een afspraak 

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

De foto's die gemaakt worden zijn tijdloos en persoonlijk. Jullie kunnen er zelf voor kiezen of foto's wel of niet online gedeeld mogen worden.
De foto's die jullie bestellen ontvangen jullie digitaal, ze staan voor jullie klaar in een eigen online galerij. De foto's kun je eenvoudig downloaden en via de galerij kunnen eventuele afdrukken besteld worden.Via de mail ontvangen jullie een bevestiging van jullie boeking.
Ik geef je alvast wat handige tips en een kledingadvies mee. Ook laat ik jullie weten welke locaties favoriet zijn om foto's te maken. Zo sluiten de foto's nog beter aan bij jullie wensen. De fotosessie duurt ca. 1 uur, de locatie is in overleg. De fotosessie is ontspannen en een moment om écht even te genieten! Na de fotosessie plannen we direct een datum voor de revealsessie.Tijdens de reveal sessie krijgen jullie alle foto's voor het eerst te zien.
Een complete beleving! 
De foto's op een groot scherm bekijken is een hele andere ervaring. Samen selecteren we de foto's die het beste bij jullie passen.

Daarnaast vertel ik jullie welke afdruk mogelijkheden er zijn en er liggen prachtige albums en afdrukken klaar om te bekijken. 

tijdloos en persoonlijk

AFSPRAAK PLANNEN

FOTOSESSIE

REVEAL SESSIE

De prijs voor een fotosessie tot 10 personen is 450.00 euro. Dit is incl. 10 beelden in hoge resolutie en een basic 15x15cm fotoalbum. Willen jullie een luxe album of een afdruk voor aan de muur bestellen dan zijn hier speciale prijzen voor. 

*extra personen zijn bij te boeken.

Omdat ik met volle aandacht werk en sta voor hoge kwaliteit, neem ik maar een beperkt aantal shoots per maand aan. Wil je er zeker van zijn dat jullie datum nog beschikbaar is, neem dan contact met me op.


investering

Willen jullie liever direct een datum vastleggen dan kan dat hier.
Klik op de datum die jullie uitkomt en ik neem contact met jullie op om de verdere details door te nemen.beschikbare datumsBedankt voor het verzenden, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Deel jullie verhaal, bel mij of vul het contactformulier in!

Get In Touch

Ready to book?

Een fotosessie incl. 10 hoge resolutie bestanden en een klein basis album kost 475,00 euro. Luxe albums zijn beschikbaar vanaf 395,00 euro en dibond afdrukken voor aan de wand vanaf 325,00 euro. 

Wat kost een gemiddelde fotosessie?

Ik kom op de mooiste plekken en reis graag met jullie mee!

Reis je ook?

Dat is geen probleem. De revealsessie is altijd met max. 4 personen. 

Wij zijn met een grote groep, kan dat?

Een kledingadvies zit standaard inbegrepen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik hier meer over vertellen.

Kan ik ook kledingadvies krijgen?

Ja, alle foto’s die jullie ontvangen zijn bewerkt. Nabewerken is het meest tijdrovende deel van een fotosessie, omdat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat elk beeld voldoet aan de standaard en stijl van Hanna Wursten. 

worden de foto's ook nabewerkt?

Wanneer worden de foto's geleverd?

Binnen twee weken plannen we een revealsessie in en staan jullie foto's klaar in en online galerij. 

Veelgestelde vragen

hanna wursten | editorial weddings | 2021 |  Powered by Showit

follow

follow along @hannawursten.weddings

mentoring

bruidsfotografie