Coaching, online trainingsprogramma's, live Q&A's en een live dag om jou verder te brengen.

Een maandelijks groeiend bedrijf, een goede omzet en een fijne groep van fotografen om je heen.beyond the basics

een 3 maanden programma dat zorgt voor een stevige basis en een stabiel inkomen.

let's talk

Een doel zonder plan is slechts een wens.
We starten het traject met het maken van een geniaal masterplan voor je bedrijf. Het is een bewezen strategie die je gaat helpen om niet langer aan te rommelen maar grote stappen te zetten. 


bewezen strategie

Welk programma laat je zien welke simpele stappen jij te zetten hebt? Welke concrete acties jij te nemen hebt om je doelen te bereiken? Zonder dat je het steeds voor je uitschuift is dit online programma een stok achter de deur en zijn er verschillende live momenten ingebouwd om jou committed te houden. 


online & live

Om je bedrijf succesvol te laten groeien is het belangrijk om NU de juiste keuzes te maken. Slimme keuzes waarvan je weet dat je die op dit moment nodig hebt. Niet nog harder werken, dat is niet de oplossing om te komen waar je wil zijn.

Dit programma sluit precies aan in de fase waarin je nu zit. Het programma is praktisch en geeft je dé tools die je nodig hebt voor de volgende stap.


wat is er nu nodig om de volgende stap te zetten?

Ik doe mee

Hier moet je zijn om de start van jouw bedrijf waanzinnig te maken. In één klap alle kennis tot je kunnen nemen die ervoor zorgt dat je de beste investering ooit doet. Een investering in jezelf én in je passie.

En geloof mij, het langer aanrommelen gaat je niet verder brengen. Tuurlijk leer je van de fouten die je maakt, maar wat als ik ze al voor je gemaakt heb en je precies kan vertellen wat slim is om te doen?

In het programma "Beyond the basics" werken we 3 maanden samen in een groep met fotograferen die de basics ook al gepasseerd zijn. We werken intensief aan het verbeteren van jouw bedrijf. 

Dit doen we door jou alle tools te geven die je nodig hebt om onweerstaanbaar te worden als fotograaf en ondernemer.


DE BASIS
We beginnen bij het begin. Want daar ligt de basis voor het vinden van de juiste klanten en het vragen van een goede prijs voor je dienst.
Voor wie ben je er? En, voor wie vooral niet? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste klanten aantrekt. We starten met het maken van een MASTERPLAN!


AANBOD
We maken een aanbod dat onweerstaanbaar is. Niet op basis van wat de fotograaf om de hoek aanbiedt, maar passend bij jou.


WORKFLOW
Een goede workflow gaat je heel veel opleveren in tijd, energie maar ook in omzet. Stap voor stap laat ik je zien hoe je dit kun toepassen in je bedrijf.


COMMUNICATIE
Je kunt nog zo je best doen, als je communicatie niet helder en duidelijk is gaat het je niet lukken.
 

DOELEN STELLEN EN PRIJZEN BEREKENEN
Je eigen doelen stellen en op basis daarvan je prijzen berekenen. Een heldere onderbouwing en financieel inzicht. En een minimale verdubbeling in omzet!


STIJL BEPALEN
Door een eigen stijl te creëren zorg je dat je onvergelijkbaar wordt. We laten je zien hoe je zorgt voor consistentie en een stijl die bij jou past. 


PORTFOLIO
Bouw een portfolio op waar je trots op bent en waarmee je laat zien wat je in huis hebt, beyond the basics

Yes, dit wil ik

Ik ben zover

claim je plek

Wat zou er gebeuren als je een fotografie bedrijf hebt waar je met zoveel liefde en passie in werkt en het zo goed loopt dat je er ook nog een fijne omzet uit haalt?

Dat zou betekenen dat je de stress, onzekerheid en twijfel achter je kunt laten. Dat je precies weet wat je aan het doen bent. Een vol hoofd van enthousiasme en niet van spanning.

Je bent al een tijdje opzoek naar de juist informatie en zoekt een groep om je heen die weten welke stappen jij door maakt. Hoe fijn is het om dit samen te doen, te kunnen sparren en ook elkaar verder te kunnen helpen.

BEYOND THE BASICS is deels een groepsprogramma. Dat is een bewuste keuze, want ik weet dat het in de beginfase van je bedrijf soms best eenzaam kan voelen. Het is fijn is om te weten dat er fotografen zijn die met dezelfde vragen zitten maar ook dat je elkaar kunt versterken. Een community om je heen die je ook, heel praktisch, kan vervangen bij ziekte. 
stel je voor


Beyond the basics is een 3 maanden programma en bied je alles wat je moet weten, kunnen en doen om een stabiel bedrijf neer te zetten dat een goede omzet kan draaien.


Hoe "beyond the basics" er praktisch uitziet


Online leeromgeving waar je alle informatie vindt in video's en documenten.
Je kunt zelf bepalen wanneer je hieraan werkt.


Een gezamenlijke online kick off van 1,5 uur waarin we de eerste stappen gaan zetten en je de eerste opdrachten mee krijgt.Elke maand een online live Q&A waarin we kijken waar je staat en welke vragen er zijn.
Een besloten what's app groep waar je ook tussendoor al je vragen kunt stellen.
Live middag en een 1:1 call van 1 uur waar je al je persoonlijke vragen kunt stellenclaim je plek


De losse trainingen, online en offline momenten hebben samen een waarde van 2795,00 euro. 

Er zit een opbouw in de prijs omdat dit een nieuw programma is.

Als je voor 1 december meedoet betaal je 575,00 euro
Als je voor 1 januari meedoet betaal je 675,00 euro

De prijs zal daarna steeds iets omhoog gaan. 

En ik weet het 575,00 euro is echt een no brainer voor alles wat je in dit programma ontvangt. Het is al spannend genoeg om te investeren in je bedrijf. De prijs moet daarom niet in de weg staan.

Tijdens het volgen van het programma kun je de investering al terug verdienen, daar ben ik volledig van overtuigd. 

*prijzen zijn excl. btw
de investering

de investering

ik ben erbij

Inclusief

Huddle communityHoe maak je een masterplan voor jouw bedrijf

01

Huddle communityEen optimale workflow

02

Huddle communityDoelen stellen

03

Huddle communityPrijzen berekenen

04

Huddle communityEen onweerstaanbaar aanbod maken

05

Huddle communityWelke upsells kun je doen?

06

Huddle communityIdeale klant aantrekken

07

Huddle communityPortfolio opbouwen

08

Huddle communityHeel veel direct bruikbare templates

09

BEYOND THE BASICS
IT'S TIME FOR SOME BOLD MOVES

i'm in


Zou het iets voor me zijn, trouwfotografie? Dat was wat ik mij afvroeg toen het traject van Hanna op mijn pad kwam en ik net mijn eerste officiële aanvraag had gekregen voor een bruiloft.
Als ik dit ging doen, dan wilde ik het ook goed doen. Dit was voor mij de reden om te investeren in het traject met Hanna.
Ik heb het mentortraject gevolgd bij Hanna inclusief de live dag. Waar ik alles leerde over het fotograferen van een bruiloft en wat hierbij komt kijken. Hanna deelt al haar kennis en veel waarde tijdens dit traject wat maakt dat ik nu een fijne workflow heb rondom bruiloften 
en niet meer in de stress schiet wanneer er een aanvraag binnenkomt.
Je krijgt echt een goed beeld van Hanna haar werkwijze en hoe haar beelden tot stand komen. Dit is ontzettend leerzaam!
Mijn aanbod staat en inmiddels al meerdere bruiloften vanuit vertrouwen mogen fotograferen. 
 
Janne , Fotografie van Janne

review


Ik ben Hanna, bruidsfotograaf en mentor voor fotografen. De afgelopen jaren fotografeerde ik meer dan 100 bruiloften en leerde alles over zowel fotografie als ondernemerschap.. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte stond ik 10 jaar voor de klas. Met mijn didactische achtergrond maakte ik verschillende online cursussen tot een groot succes. 

De eerste jaren als bruidsfotograaf waren vooral heel hard werken, veel uren maken en nog meer avonden doorwerken. Ik keek uren naar Youtube tutorials om mijn fotografie skills te verbeteren. Toen ik begon als fulltime fotograaf had ik een heel ander beeld voor ogen. Ik dacht dat ik veel meer vrijheid en ruimte zou hebben om te doen wat ik wilde doen. En ik besefte mij dat er andere mogelijkheden moesten zijn om een bedrijf te runnen. Een manier om te doen waar ik gelukkig van word en waarbij ik de ruimte en tijd heb om onze kinderen naar school te brengen, alleen onder schooltijden te werken, de tijd en financiën hebben om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Ik volgde cursussen en zocht specifieke coaching op. Ik keek waar ik behoefte aan had op dat moment en waar ik nog in kon groeien. Ik zette een ander verdienmodel in en testte verschillende marketingstrategieën om de gouden formule te vinden. Dat lukte niet alleen, het was zelfs beter dan dat. Ik draaide een omzet waar ik van droomde en had de rust en tijd waar ik zo naar verlangde. 

Ik kan je alles vertellen over slim ondernemen, mindset, workflow, verdieping in je beelden én welke stappen jij hierin kunt maken.

hello

10+ 

6+ 

10+ 

Jaar fulltime fotograaf

Jaar ervaring als fotograaf

Onderwijs ervaring

Met zoveel voldoening beelden van betekenis maken!

Ik weet hoe je een aan een succesvol bedrijf bouwt

Met mijn onderwijs skills help ik je verder groeien.

Thank you! We will be in touch with you shortly!

Email

info@hannawursten.nl

Tijlswegje 12, Hasselt (OV)

adres

06 44119557

Phone

Stuur een berichtje, bel me op of vul het contactformulier in! 

Get In Touch