Ontdek de kracht van beeld en identiteit. Wist je dat brandingfotografie meer is dan alleen foto's maken? Het vormt de ruggengraat van hoe een merk zich presenteert aan de wereld. Het legt niet alleen momenten vast, maar vertelt ook het verhaal, Het is de kunst om met beelden te spreken, en om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Bij het creëren van een sterke merkidentiteit is branding fotografie de sleutel. Het gaat verder dan het vastleggen van producten of services; het draait om het uitdrukken van de essentie van een merk. Het wekt nieuwsgierigheid op, creëert verbinding en bouwt vertrouwen op.


Personal branding fotografie

Versterk jouw merk

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

6+ jaar ervaring

eigen studio

tijdloos & editorial

Mijn naam is Hanna, Award winnend fotograaf én mentor voor startende fotografen. Ik kan mijn stijl omschrijven als Elegant, Tijdloos, Verfijnd en Editorial. 
 
Ik vind het fantastisch om met jou mee te denken hoe we jouw verhaal in beeld kunnen brengen op een manier die een onweerstaanbare impact maakt. Ik begeleid je van concept naar beeld.

hanna wursten

the concept

Elke foto is een bewuste stap in de richting van het overbrengen van de boodschap van een merk. En een merk kan ook een persoon of coach zijn. In een wereld waarin we overladen worden met online content willen mensen weten wie jij bent en waar jij voor staat. Er écht uitspringen doe je door jezelf op een authentieke manier te laten zien. High end foto's helpen om jouw verhaal en merk te versterken.

In THE CONCEPT komt alles bij elkaar. We kijken vooraf welke stijl en beelden jouw merk versterken. Je ontvangt een moodboard die we ter inspiratie gebruiken.

the concept

Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar. Alle foto's ontvang je in hoge resolutie en in websize formaat. Prijzen zijn excl. btw.

3-4 outfit wissels
40 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige nabewerking
Online privé galerij
Vooraf je wensen bespreken
Kleding- en locatie advies
Inspiratie moodboard
Lightroom mobile preset

Excl. reiskosten en eventuele locatiekosten

15 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige nabewerking
Online privé galerij
Vooraf je wensen bespreken
Kleding- en locatie advies


Excl. reiskosten en eventuele locatiekosten

1295,00 EURO

495,00 euro

gold

white

boek nu je plek

alleen te boeken op 13, 14 en 26 juni 2024

the concept

Thank you! We will be in touch with you shortly!

Stuur een berichtje, bel me op of vul het contactformulier in! 

Get In Touch