Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

En na een avond op Pinterest en trouwmagazines doorbladeren, zien jullie het al helemaal voor je hoe de dag eruit mag komen te zien. Intiem, persoonlijk en met aandacht voor subtiele details.

De emoties van jullie bruiloft beleef je maar een keer. En die emoties pak ik vast door mijn lens. Niet te gestyled, niet te perfect. Maar wel beeldschoon omdat ze puur en oprecht zijn. In mijn werk kom ik dichtbij en leef ik met jullie mee, op die manier kan ik de meest waardevolle momenten vastleggen.

Spreekt mijn stijl en visie jullie aan? Dan kom ik graag in contact met je.

the word is out

Jullie zijn op zoek naar de beste leveranciers, het moet gewoon goed zijn. Je jurk wordt met aandacht uitgekozen en zelfs over de details als bloemen, taart en deco hebben jullie goed nagedacht. Je vindt het belangrijk dat alles wat jullie hebben uitgekozen mooi op elkaar afgestemd is. Dit is ook wat je straks in de beelden van jullie dag terug wilt zien. Jullie zijn opzoek naar een professionele fotograaf omdat jullie de waarde inzien van foto's. Het is alles wat er straks nog is. 

alles wat er straks nog is

Mijn naam is Hanna, Award winnend bruidsfotograaf én mentor voor startende fotografen. Ik kan mijn stijl omschrijven als Elegant, Tijdloos, Verfijnd en Editorial. 
 
De bruidsparen die mij boeken gaan voor een complete ervaring.
Per jaar neem ik maximaal 15 bruiloften aan. Een bewuste keuze omdat ik mijn klanten al mijn aandacht en tijd wil geven. 

hanna wursten

Jullie bruiloft is uniek, dus ook mijn offerte is altijd op maat. Prijzen beginnen vanaf 1895 euro voor 5 uur fotografie. Alle foto’s worden in detail nabewerkt en ontvangen jullie in hoge resolutie. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini album met een aantal geselecteerde foto’s in print. Bij de meeste bruiloften ben ik 10 uur aanwezig. De prijs voor 10 uur fotografie is 2795 euro. 

Ik neem een beperkt aantal bruiloften per jaar aan.
Wil je er zeker van zijn dat jullie datum nog beschikbaar is, neem dan contact met me op.


investering

watch some love stories

n & E

"De mooiste foto's zijn genomen met de ondergaande zon. We staan voor een overwoekerd stuk groen, maar het ziet er door het licht uit alsof we in een tropische omgeving zijn. Door de fijne aanwijzingen zijn de foto's ontspannen en spontaan en spat de liefde er af!"

D & C

"Op de dag van onze bruiloft heeft ze alles zo prachtig vastgelegd. Ook heeft Hanna voor ons een trouwalbum samengesteld die we onlangs hebben opgehaald. Ook deze is ontzettend mooi geworden, super mooie kwaliteit.."

S & Y

"We hebben de foto’s inmiddels mogen ontvangen en iedere keer als we ze bekijken herbeleven we de dag. De foto’s zijn zo prachtig en we zijn er ontzettend blij mee"

Testimonials

Ready to book?

Je ontvangt een mini album cadeau. Op deze manier kan iedereen ervaren dat geprinte foto’s een hele andere beleving zijn. Foto’s worden daarmee nog waardevoller. Dit album kun je uitbreiden tot een tijdloos trouwalbum dat generaties meegaat.

Lever je ook trouwalbums?

Ik kom op de mooiste plekken en reis graag met jullie mee!

Reis je ook?

De afgelopen jaren heb ik met fantastische leveranciers mogen samen werken, ik deel ze graag met je tijdens een kennismakingsgesprek.

Welke leveranciers kun je aanbevelen?

Ik werk met op maat gemaakte pakketten. Jullie trouwfoto’s zijn een fantastische herinnering aan jullie dag. Om een compleet beeld van jullie bruiloft te geven loop ik het liefst 6 uur of meer mee. Maar neem gerust contact op als jullie andere plannen hebben.

Kan ik je ook een paar uur boeken?

Ja, alle foto’s die jullie ontvangen zijn bewerkt. Nabewerken is het meest tijdrovende deel van een bruiloft, omdat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat elk beeld voldoet aan de standaard en stijl van Hanna Wursten. 

worden de foto's ook nabewerkt?

Wanneer worden de foto's geleverd?

Bij bruidsreportages houd ik een levertijd van 8 weken aan. Je ontvangt de foto’s in een online galerij en kunt ze daarin downloaden en delen. Bij 10 uur fotografie ontvang je gemiddeld 450 foto’s, stuk voor stuk nabewerkt en in hoge resolutie.

Veelgestelde vragen

Bedankt voor het verzenden, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Deel jullie verhaal, bel mij of vul het contactformulier in!

Get In Touch

hanna wursten | editorial weddings | 2021 |  Powered by Showit

follow

follow along @hannawursten.weddings

mentoring

bruidsfotografie