Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

En na een avond op Pinterest en trouwmagazines doorbladeren, zien jullie het al helemaal voor je hoe de dag eruit mag komen te zien. Intiem, persoonlijk en met aandacht voor subtiele details.

De emoties van jullie bruiloft beleef je maar een keer. En die emoties pak ik vast door mijn lens. Niet te gestyled, niet te perfect. Maar wel beeldschoon omdat ze puur en oprecht zijn. In mijn werk kom ik dichtbij en leef ik met jullie mee, op die manier kan ik de meest waardevolle momenten vastleggen.

Spreekt mijn stijl en visie jullie aan? Dan kom ik graag in contact met je.

the word is out

kennismakingsgesprek

we spreken af bij mij thuis of online

ontvang een offerte op maat

details

in de week van de bruiloft spreken we de laatste details door

bruiloft

preview

foto's

album

binnen 6 weken krijgen jullie de foto's geleverd in een eigen gallery

binnen 1 week ontvang je een eerste preview

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

Jullie bruiloft is uniek, dus ook mijn offerte is altijd op maat. Prijzen beginnen vanaf 1895 euro voor 5 uur fotografie. Alle foto’s worden in detail nabewerkt en ontvangen jullie in hoge resolutie. Daarnaast ontvangen jullie een prachtig mini album met een aantal geselecteerde foto’s in print.

Omdat ik met volle aandacht werk en sta voor hoge kwaliteit, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wil je er zeker van zijn dat jullie datum nog beschikbaar is, neem dan contact met me op.


investering

watch some love stories

n & E

"De mooiste foto's zijn genomen met de ondergaande zon. We staan voor een overwoekerd stuk groen, maar het ziet er door het licht uit alsof we in een tropische omgeving zijn. Door de fijne aanwijzingen zijn de foto's ontspannen en spontaan en spat de liefde er af!"

D & C

"Op de dag van onze bruiloft heeft ze alles zo prachtig vastgelegd. Ook heeft Hanna voor ons een trouwalbum samengesteld die we onlangs hebben opgehaald. Ook deze is ontzettend mooi geworden, super mooie kwaliteit.."

S & Y

"We hebben de foto’s inmiddels mogen ontvangen en iedere keer als we ze bekijken herbeleven we de dag. De foto’s zijn zo prachtig en we zijn er ontzettend blij mee"

Testimonials

Ready to book?

Je ontvangt een mini album cadeau. Op deze manier kan iedereen ervaren dat geprinte foto’s een hele andere beleving zijn. Foto’s worden daarmee nog waardevoller. Dit album kun je uitbreiden tot een tijdloos trouwalbum dat generaties meegaat.

Lever je ook trouwalbums?

Ik kom op de mooiste plekken en reis graag met jullie mee!

Reis je ook?

De afgelopen jaren heb ik met fantastische leveranciers mogen samen werken, ik deel ze graag met je tijdens een kennismakingsgesprek.

Welke leveranciers kun je aanbevelen?

Ik werk met op maat gemaakte pakketten. Jullie trouwfoto’s zijn een fantastische herinnering aan jullie dag. Om een compleet beeld van jullie bruiloft te geven loop ik het liefst 6 uur of meer mee. Maar neem gerust contact op als jullie andere plannen hebben.

Kan ik je ook een paar uur boeken?

Ja, alle foto’s die jullie ontvangen zijn bewerkt. Nabewerken is het meest tijdrovende deel van een bruiloft, omdat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat elk beeld voldoet aan de standaard en stijl van Hanna Wursten. 

worden de foto's ook nabewerkt?

Wanneer worden de foto's geleverd?

Bij bruidsreportages houd ik een levertijd van 8 weken aan. Je ontvangt de foto’s in een online galerij en kunt ze daarin downloaden en delen. Bij 10 uur fotografie ontvang je gemiddeld 450 foto’s, stuk voor stuk nabewerkt en in hoge resolutie.

Veelgestelde vragen

Bedankt voor het verzenden, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Deel jullie verhaal, bel mij of vul het contactformulier in!

Get In Touch

hanna wursten | editorial weddings | 2021 |  Powered by Showit

follow

follow along @hannawursten.weddings

mentoring

bruidsfotografie