Voor fotografen die groots durven te dromen. Zonder dat dit ten koste gaat van je kostbare tijd en energie. Met de programma's "Beyond the basics" en "Level up" help ik fotografen bouwen aan een succesvol fotografie bedrijf. 

Twee programma's die passend zijn bij de fase waarin jij je bevindt.


mentoring voor fotografen

Let's talk

Elke ondernemer maakt dezelfde fases door. Elke nieuwe fase begin je vol enthousiasme en je kunt niet wachten om weer een stap verder te zetten. Alle fases, met bijkomende struggles en onzekerheden heb ik doorlopen. Sterker nog, in de fase waar ik nu zit kom ik ze ook tegen. 

Als mentor neem ik je mee en laat ik je los. Ik help je de obstakels te tackelen en te overwinnen. Zodat jij door kunt groeien.

Fase 1  zal je voorzien van de kennis, tools en begeleiding die je nodig hebt om te floreren in je eigen onderneming. Een sterke basis die je nodig hebt als je aan het begin staat.

Fase 2 is voor de gevorderde fotograaf die een omzet draait van gem. 30.000+ euro en opzoek is naar vernieuwing, nieuwe ideeën en een grotere impact in de beelden die je maakt én in omzet.

in welke fase zit jij?

fase 1

fase 2

basis fotografie

betaalde shoots

geen omzet

betaalde shoots
vanaf 30.000 euro omzet

beyond the basics

level up

Ben je klaar om jouw passie voor fotografie om te zetten in een bloeiend bedrijf? In onze Fase 1 - "Beyond the basics," nemen we je mee en ontdek je alles wat nodig is om de basis te leggen voor een succesvolle carrière als fotograaf.

Van het begrijpen van jouw niche en het definiëren van jouw unieke stijl tot het opbouwen van jouw portfolio en het aantrekken van jouw eerste klanten, we behandelen alle belangrijke stappen die essentieel zijn om jouw dromen te realiseren.

Dit programma is speciaal ontworpen voor fotografen zoals jij, die de wereld willen laten zien wat ze in huis hebben. Of je nu pas begint of al een paar stappen hebt gezet, Fase 1 zal je voorzien van de kennis, tools en begeleiding die je nodig hebt om te floreren in jouw eigen onderneming.

Je doet nu al betaalde shoots maar je voelt dat je de juiste kennis om verder te komen mist.
Deze fase heb ik ook doorlopen, met de bijbehorende problemen, vragen en onzekerheden. 

Laten we samen bouwen aan een sterke basis voor jouw fotografie onderneming. 

fase 1

beyond the basics

Voor de fotograaf die al meer 30.000 euro omzet draait en op zoek is naar vernieuwing, nieuwe ideeën en een grotere impact, is er Fase 2 - "Level up."

We begrijpen dat na jaren van fotografie je creativiteit en zakelijke drive behoefte hebben aan een boost. Dit programma is jouw springplank naar een hoger niveau van professionaliteit en succes.

In Fase 2 gaan we dieper in op creatieve concepten. Je leert hoe je jouw bestaande portfolio kunt verfrissen en uitbreiden, nieuwe markten kunt verkennen en jouw omzet kunt maximaliseren.

Fase 2 is ontworpen om je te inspireren, uit te dagen en te helpen je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

"Level up" is de perfecte keuze voor jou wanneer je minimaal 3 jaar betaald fotografeert en je daarmee al een fijne omzet draait en daarmee ook buiten de KOR valt. Samen stellen we nieuwe doelen en je zult versteld staan van de impact die jij kunt maken. 

fase 2

level up

Thank you! We will be in touch with you shortly!

Email

info@hannawursten.nl

Tijlswegje 12, Hasselt (OV)

adres

06 44119557

Phone

Stuur een berichtje, bel me op of vul het contactformulier in! 

Get In Touch