Coaching, online trainingsprogramma's en templates die je zo kunt inzetten.

Een maandelijks groeiend bedrijf, een goede omzet en een fijne groep van fotografen om je heen.beyond the basics 
summer editie

een 3 maanden programma dat zorgt voor een stevige basis en een stabiel inkomen.

let's talk

Een doel zonder plan is slechts een wens.
We starten het traject met het maken van een geniaal masterplan voor je bedrijf. Het is een bewezen strategie die je gaat helpen om niet langer aan te rommelen maar grote stappen te zetten. 


bewezen strategie

Welk programma laat je zien welke simpele stappen jij te zetten hebt? Welke concrete acties jij te nemen hebt om je doelen te bereiken? Zonder dat je het steeds voor je uitschuift is dit online programma een stok achter de deur en zijn er verschillende live momenten ingebouwd om jou committed te houden. 


online & live

Ik ben heel enthousiast over het Beyond the Basics programma die ik bij Hanna volg! Hanna heeft een hele fijne, volledige cursus neer weten te zetten voor de fotograaf die meer richting wil geven aan zijn/haar bedrijf. Met haar korte maar krachtige video's word je aan het denken gezet en de daarbij behorende praktische opdrachten maakt dat je ook écht werkt aan je bedrijf. Voor mij is het een heel waardevol programma doordat het echt een volledige cursus is. Van het ontwikkelen van je eigen 'master'plan tot prijzen, workflow en marketing, alles wordt behandeld. Hanna denkt heel erg mee en blijft betrokken gedurende het traject. Ze blijft je motiveren en deelt veel tips/tricks die waardevol zijn. Ik raad dit coachingstraject aan bij iedere fotograaf die een (klein) duwtje nodig heeft in de goede richting om de juiste stappen te zetten voor zijn/haar bedrijf. Met de handvaten die Hanna je biedt moet dat zeker goedkomen!

Beeldend Fotografie

Conny ten Ham

Dit wil ik ook

Toen ik de cursus Beyond the Basics voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment. Dit is een cursus waar ik al zo lang naar op zoek was! Zonder dat ik Hanna kende dacht ik meteen JA dit is het! Een geweldig aanbod voor mijn klanten, een gestructureerd bedrijf en meer (vrije) tijd zijn voor mij belangrijke punten. En dat is precies wat er in deze cursus voorbij komt. Vanaf de start puntjes op de i zetten in mijn bedrijf. Op een leuke manier je marketing en sales inzetten. Het heeft mijn workflow en mijzelf zo veel meer rust en overzicht geven, en de vragen die ik had worden door Hanna snel beantwoord.
Door Hanna’s enthousiasme blijf je in een positieve flow. Zij coacht je naar je juiste richting en moedigt je aan. En dan is ze ook nog eens heel lief en behulpzaam.
De cursus is in een fijne online leeromgeving te volgen op de momenten dat het jou uitkomt, met informatieve video’s, bijlagen en voorbeelden. En het leuke is dat je het overal kan volgen, zowel op de computer als op je telefoon. Ik zie het als mijn persoonlijke Netflix. Voor mij zitten er alleen maar ‘wins’ in deze cursus. Een echte aanrader!

Monica Romaniello Photography

monica romaniello

Om je bedrijf succesvol te laten groeien is het belangrijk om NU de juiste keuzes te maken. Slimme keuzes waarvan je weet dat je die op dit moment nodig hebt. Niet nog harder werken, dat is niet de oplossing om te komen waar je wil zijn.

Dit programma sluit precies aan in de fase waarin je nu zit. Het programma is praktisch en geeft je dé tools die je nodig hebt voor de volgende stap.


wat is er nu nodig om de volgende stap te zetten?

Ik doe mee

SUMMER EDITIE 
Wat is het verschil tussen het gewone Beyond the Basics programma en de Summer Editie? Ik weet dat veel fotografen graag mee willen doen en de zomermaanden zijn daar heel geschikt voor. Je kunt namelijk alles direct en snel toepassen binnen je fotografie bedrijf. In de zomermaanden zijn er geen Q&A's en in plaatst daarvan zijn er 1x in de twee weken Telegram ochtenden waar je al je persoonlijke vragen kunt stellen. Verder heb je i.p.v. 3 maanden, 4 maanden lang support.

Na aanmelden kun je direct zelfstandig starten!


Hier moet je zijn om de start van jouw bedrijf waanzinnig te maken. In één klap alle kennis tot je kunnen nemen die ervoor zorgt dat je de beste investering ooit doet. Een investering in jezelf én in je passie.

En geloof mij, het langer aanrommelen gaat je niet verder brengen. Tuurlijk leer je van de fouten die je maakt, maar wat als ik ze al voor je gemaakt heb en je precies kan vertellen wat slim is om te doen?

In de SUMMER EDITIE van het programma "Beyond the basics" werken we 4 maanden samen. We werken intensief aan het verbeteren van jouw bedrijf. 

Dit doen we door jou alle tools te geven die je nodig hebt om onweerstaanbaar te worden als fotograaf en ondernemer.


DE BASIS
We beginnen bij het begin. Want daar ligt de basis voor het vinden van de juiste klanten en het vragen van een goede prijs voor je dienst.
Voor wie ben je er? En, voor wie vooral niet? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste klanten aantrekt. We starten met het maken van een MASTERPLAN!


AANBOD
We maken een aanbod dat onweerstaanbaar is. Niet op basis van wat de fotograaf om de hoek aanbiedt, maar passend bij jou.


WORKFLOW
Een goede workflow gaat je heel veel opleveren in tijd, energie maar ook in omzet. Stap voor stap laat ik je zien hoe je dit kun toepassen in je bedrijf.


COMMUNICATIE
Je kunt nog zo je best doen, als je communicatie niet helder en duidelijk is gaat het je niet lukken om de juiste klanten aan te trekken. 
 

DOELEN STELLEN EN PRIJZEN BEREKENEN
Je eigen doelen stellen en op basis daarvan je prijzen berekenen. Een heldere onderbouwing en financieel inzicht. En een minimale verdubbeling in omzet!


STIJL BEPALEN
Door een eigen stijl te creëren zorg je dat je onvergelijkbaar wordt. We laten je zien hoe je zorgt voor consistentie en een stijl die bij jou past. 


PORTFOLIO
Bouw een portfolio op waar je trots op bent en waarmee je laat zien wat je in huis hebt, Je krijgt een opdracht mee op vrij werk te gaan maken waar jij echt blij van wordt en waarmee je laat zien wat je in huis hebt!beyond the basics 2.0

Yes, dit wil ik

Ik ben zover

claim je plek

Wat zou er gebeuren als je een fotografie bedrijf hebt waar je met zoveel liefde en passie in werkt en het zo goed loopt dat je er ook nog een fijne omzet uit haalt?

Dat zou betekenen dat je de stress, onzekerheid en twijfel achter je kunt laten. Dat je precies weet wat je aan het doen bent. Een vol hoofd van enthousiasme en niet van spanning.

Je bent al een tijdje opzoek naar de juist informatie en je vindt het niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan. Uiteraard ben ik er om je te supporten!

stel je voor


Beyond the basics is een 3 maanden programma (summer editie 4 maanden) en bied je alles wat je moet weten, kunnen en doen om een stabiel bedrijf neer te zetten dat een goede omzet kan draaien.


Hoe "beyond the basics" er praktisch uitziet


Online leeromgeving waar je alle informatie vindt in video's en documenten.
Je kunt zelf bepalen wanneer je hieraan werkt.


Support via Telegram, de plek om al je persoonlijke vragen te stellen. Feedback op documenten die je inlevert. Ik deel mijn eerlijke mening om je verder te kunnen helpen. 
1 jaar toegang tot alle informatie!claim je plek


Na aanmelding kun je direct beginnen.Inclusief

Huddle communityHoe maak je een masterplan voor jouw bedrijf

01

Huddle communityEen optimale workflow

02

Huddle communityDoelen stellen

03

Huddle communityPrijzen berekenen

04

Huddle communityEen onweerstaanbaar aanbod maken

05

Huddle communityWelke upsells kun je doen?

06

Huddle communityIdeale klant aantrekken

07

Huddle communityPortfolio opbouwen

08

Huddle communityHeel veel direct bruikbare templates

09

Frequently Asked Questions

1.

De SUMMER EDITIE is er voor fotografen die juist de zomermaanden willen benutten om verder door te groeien. Ik heb lang getwijfeld of het voor mij in te plannen is om Beyond the Basics ook in de zomermaanden te laten draaien. De Summer Editie is daarop aangepast. In het reguliere programma zitten verschillende Q&A momenten. In de zomermaanden worden deze vervangen voor Telegram ochtenden. Op deze manier ontvang je wel de support en kun je al je persoonlijke vragen stellen. 

Ja, het is mogelijk om in 3 termijnen ter betalen. T/M 6 mei is er een fijne EARLY BIRD korting. 

3. hoe lang heb je toegang tot alle informatie?

Bij de summer editie heb je 4 maanden support via Telegram. Tot alle informatie in de online leeromgeving heb je 12 maanden toegang. Heel fijn om alles later nog eens terug te kijken.

4.Kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen?

In de online leeromgeving staan verschillende modules. Bij elke module staat aangegeven in welke week je die kunt volgen. Als je de weken aanhoudt en de opdrachten uitvoert dan heb je alles binnen 3 maanden doorlopen. Je kunt het programma ook in je eigen tempo volgen maar het is aan te raden om het schema te volgen.

5. voor wie is BTB 2.0 geschikt?

Voor fotografen die gemiddeld minder dan 20.000-30.000 euro omzet per jaar draaien en hierin willen groeien. Je wilt het serieus aan gaan pakken en niet meer van alles wat doen. Je wilt een goed plan hebben en een strategie die bij jouw bedrijf past. Je bent opzoek naar een snelle workflow, hoe stel je de juiste doelen en hoe trek je fantastische klanten aan. 


Ik ben Hanna, bruidsfotograaf en mentor voor fotografen. De afgelopen jaren fotografeerde ik meer dan 100 bruiloften en leerde alles over zowel fotografie als ondernemerschap.. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte stond ik 10 jaar voor de klas. Met mijn didactische achtergrond maakte ik verschillende online cursussen tot een groot succes. 

De eerste jaren als bruidsfotograaf waren vooral heel hard werken, veel uren maken en nog meer avonden doorwerken. Ik keek uren naar Youtube tutorials om mijn fotografie skills te verbeteren. Toen ik begon als fulltime fotograaf had ik een heel ander beeld voor ogen. Ik dacht dat ik veel meer vrijheid en ruimte zou hebben om te doen wat ik wilde doen. En ik besefte mij dat er andere mogelijkheden moesten zijn om een bedrijf te runnen. Een manier om te doen waar ik gelukkig van word en waarbij ik de ruimte en tijd heb om onze kinderen naar school te brengen, alleen onder schooltijden te werken, de tijd en financiën hebben om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Ik volgde cursussen en zocht specifieke coaching op. Ik keek waar ik behoefte aan had op dat moment en waar ik nog in kon groeien. Ik zette een ander verdienmodel in en testte verschillende marketingstrategieën om de gouden formule te vinden. Dat lukte niet alleen, het was zelfs beter dan dat. Ik draaide een omzet waar ik van droomde en had de rust en tijd waar ik zo naar verlangde. 

Ik kan je alles vertellen over slim ondernemen, mindset, workflow, verdieping in je beelden én welke stappen jij hierin kunt maken.

hello

10+ 

7+ 

10+ 

Jaar fulltime fotograaf

Jaar ervaring als fotograaf

Onderwijs ervaring

Met zoveel voldoening beelden van betekenis maken!

Ik weet hoe je een aan een succesvol bedrijf bouwt

Met mijn onderwijs skills help ik je verder groeien.

Thank you! We will be in touch with you shortly!

Email

info@hannawursten.nl

Tijlswegje 12, Hasselt (OV)

adres

06 44119557

Phone

Stuur een berichtje, bel me op of vul het contactformulier in! 

Get In Touch