Jullie zijn opzoek naar een professionele fotograaf die oog heeft voor detail en emotie. Die het net even anders aanpakt. De foto's die jullie aan de muur hebben hangen zijn alweer van een aantal jaar terug. Het boeken van een fotoshoot doe je niet zomaar en vaak komt het er gewoon niet van.
Te weinig tijd of te lastig om iedereen bij elkaar te krijgen. 
Maar je kent de waarde van foto's, ze betekenen veel voor je. Als je een fotoshoot boekt moet het gewoon goed zijn, tijdloos ook. 

Exclusieve Fotosessie

kennismakingsgesprek

Steeds meer foto's belanden op onze telefoon of ergens in een mapje op onze computer, Als we ze terug willen kijken kan het zomaar zijn dat ze zijn verdwenen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkwijze compleet heb omgegooid en alleen nog werk op basis van prints en afdrukken. Albums die generaties lang meegaan en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Een fotosessie en een bestelsessie die een complete ervaring zijn. 
Tijdens het kennismakingsgesprek kom ik graag te weten wat voor jullie belangrijk is om terug te zien in de foto's. Ik vertel jullie meer over mijn manier van werken en geef alvast wat advies over kleding. Dit maakt dat we tijdens de fotosessie beiden weten wat belangrijk is. 

Na de fotosessie plannen we direct een revealsessie in. Jullie zijn van harte welkom om de beelden voor de eerste keer te bekijken. Een fijn moment om echt even van te genieten. Na het bekijken van de beelden laat ik jullie de verschillende afdruk mogelijkheden zien. De kwaliteit zal jullie doen verbazen! We kiezen uit welke foto's jullie willen laten drukken en op welke manier. Kiezen jullie voor een prachtig handgemaakt album of een luxe afdruk voor aan de muur? Van alle materialen is er een voorbeeld aanwezig zodat je kunt zien en voelen wat bij jullie past.
 

plan een kennismakingsgesprek 

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

De prijs voor een fotosessie tot 10 personen is 475.00 euro. Dit is incl. 10 beelden in hoge resolutie en een basic 15x15cm fotoalbum. 
*extra personen zijn bij te boeken.

Omdat ik met volle aandacht werk en sta voor hoge kwaliteit, neem ik maar een beperkt aantal shoots per maand aan. Wil je er zeker van zijn dat jullie datum nog beschikbaar is, neem dan contact met me op.


investering

Ready to book?

Een fotosessie incl. 10 hoge resolutie bestanden en een klein basis album kost 475,00 euro. Luxe albums zijn beschikbaar vanaf 395,00 euro en dibond afdrukken voor aan de wand vanaf 325,00 euro. 

Wat kost een gemiddelde fotosessie?

Ik kom op de mooiste plekken en reis graag met jullie mee!

Reis je ook?

Dat is geen probleem. De revealsessie is altijd met max. 4 personen. 

Wij zijn met een grote groep, kan dat?

Een kledingadvies zit standaard inbegrepen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik hier meer over vertellen.

Kan ik ook kledingadvies krijgen?

Ja, alle foto’s die jullie ontvangen zijn bewerkt. Nabewerken is het meest tijdrovende deel van een fotosessie, omdat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat elk beeld voldoet aan de standaard en stijl van Hanna Wursten. 

worden de foto's ook nabewerkt?

Wanneer worden de foto's geleverd?

Binnen twee weken plannen we een revealsessie in en staan jullie foto's klaar in en online galerij. 

Veelgestelde vragen

Bedankt voor het verzenden, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Deel jullie verhaal, bel mij of vul het contactformulier in!

Get In Touch

hanna wursten | editorial weddings | 2021 |  Powered by Showit

follow

follow along @hannawursten.weddings

mentoring

bruidsfotografie